Upgrade van Evolution

We zijn allemaal gek van de Evolution collectie. De plaats besparende reeks kookgerei, perfect stapelbaar in je kast en ook praktisch op het vuur. Waar je de handvatten en steel eenvoudig en veilig kunt aan- en afklikken. 

BEKA zou BEKA niet zijn als we zouden blijven stilstaan bij wat goed is. We gaan voor beter, het beste!  

Upgrade van Evolution

 

Klaar voor de toekomst

Met het innovatieve ClickFix-systeem gaat de compacte Evolution 2.0 versie verder dan traditioneel kookgerei. Dit gepatenteerde kliksysteem garandeert niet alleen een veiligere bevestiging van de handvatten maar verhoogt ook het gemak en de flexibiliteit in gebruik en opslag. De vernieuwde Evolution collectie is een toonbeeld van duurzaamheid en gezond koken met zijn 100% PFAS-vrije, titanium-versterkte keramische coating.

Evolution 2.0: Waarom upgraden?

  • Veiligheid eerst:
    Ons ClickFix-systeem biedt een ongeëvenaard niveau van zekerheid. Zeg vaarwel tegen onzekerheid bij het vastklikken van handvatten.
    De gepatenteerde Beka Click-Fix handgrepen belichamen een nieuwe generatie stevige en betrouwbare grepen. Deze stijlvolle handvaten bieden niet alleen een zelfverzekerde grip, maar ook precisiecontrole en zorgeloosheid tijdens het koken. Dankzij het universele ontwerp passen deze grepen perfect bij verschillende onderdelen van de Evolution collectie, waardoor culinaire flexibiliteit en veiligheid hand in hand gaan. Het gemakkelijk afneembare karakter, mogelijk gemaakt door ons eigen Click-Fix systeem, maakt opbergen eenvoudig en minimaliseert ruimtegebruik in jouw keuken.
  • Duurzaam en gezond:
    Met onze toewijding aan 100% PFAS-vrije materialen zet de Evolution collectie de nieuwe standaard voor gezond koken. Daarbij werd gekozen voor een keramische antiaanbaklaag.
  • Veelzijdigheid in materialen:
    Waar de Evolution serie uitblonk in roestvrij staal, omarmt de nieuwe Evolution een diversiteit aan materialen zoals Triply, aluminium en roestvrijstaal, Met de unieke specificaties van elk artikel biedt deze uitgebreide collectie het perfecte product voor elke bereiding.
  • Ruimtebesparend ontwerp:
    Net als zijn voorganger, blijft de nieuwe Evolution trouw aan het ideaal van compact opbergen, maar met verbeterde gebruiksvriendelijkheid dankzij de afneembare handvatten. De ideale collectie wanneer je weinig opbergruimte hebt in jouw keuken, tiny house of caravan.

Spring je mee vooruit met ons?

Het is meer dan alleen een verandering van uitzicht! Het symboliseert een belofte van betere prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. Onze eigen gepatenteerde Click-Fix werd ontwikkeld. Extra stevigheid bij het vastklikken van de handvaten en steel.

Ontdek vandaag nog de nieuwe Evolution collectie en laat je leiden door innovatie, kwaliteit en traditie, allemaal samengebracht in één klik.